Nu aștepta sunetul zurgălăilor pentru a începe să cumperi cadouri celor apropiați. A mai rămas puțin, iar infernul se va muta în magazine și centre comerciale. Din bătălia între viață și moarte, șosete și căni cu cerbi, zic să ieși învingător, cu berea preferată în mână.

Există mulți iubitori de bere. Acestă băutură este tratată cu respect în toată lumea pentru gustul său rafinat și benificiile medicale, dar cel mai important, pentru capacitatea de a crea conexiuni între oameni sau, poate, pentru simplu fapt că o bere chiar iți poate fi un companion de încredere.

Îmbracă straiele lui Moș Crăciun, iar noi facem magia. Mai jos poți vedea o listă de cadouri pentru persoanele pasionate de bere și nu numai. Cel mai probabil, ai printre prieteni pe cineva care are de toate și nu mai știi cu ce să-l impresionezi decât dacă vii cu trăsură și cerbi. În lista noastră poți găsi un cadou care, cel puțin, îl va face să zâmbească.

Album pentru capace de bere

Capacele de bere nu sunt gunoaie! Pentru un iubitor de bere, ele servesc ca amintire și dovadă directă despre ce tipuri de bere a avut norocul să încerce în viață. Bineînțeles, locul acestor comori nu este în cutia de pantofi. Doar un album cu peste 200 de compartimente pentru capace poate oferi o protecție fiabilă împotriva influențelor dăunătoare. Un cadou unic în felul său și cred ar fi apreciat mult de o persoană pasionată de bere și aspectul ambalajului acesteia, dar, dacă mai are și aspirații de colecționar, nu cred că există o variantă mai potrivită.

Albumul de capace poate fi găsit pe Amazon, dând click aici
Sursă foto: Amazon

Pahare originale

Nu numai iubitorii de băuturi tari și scumpe se pot lăuda cu o varietate de pahare pentru servirea lor. De asemenea, amatorii de bere pot găsi halbe sau pahare mai deosebite sau chiar tematice pentru savurarea băuturii spumoase. Îți bucură ochiul, până și berea pare mai gustoasă. Dacă vei căuta acest produs online, vei găsi o varietate foarte mare, pentru orice tip de eveniment sau personalitate.

Halbă de bere cu tematică de Crăciun
Link spre sursa foto și locul de unde se poate cumpăra aici

Biblia berarului

Mai devreme sau mai târziu, vine momentul când un pasionat de bere își procură hamei și malț, luând decizia de a-și face singur licoarea magică. Nu avem nicio îndoială în gustul excelent al berii și în calitatea rezultatului final al creației sale. Dar, trebuie să recunoaștem, o colecție de rețete și subtilități de preparare la îndemână, nu va strica niciodată. Pentru că nu este doar o carte cu rețete, biblia de bere este pentru oamenii pasionați și dedicați acestei nișe.

Biblie pentru bere
Link spre sursa foto și locul de unde se poate cumpăra aici

Harta berii

Să ne întoarcem la capace. În orice colecție există exponate care au cea mai mare valoare pentru colecționar. Merită cel mai onorabil loc și atenție. Poziția acestora este pe harta de bere, cea mai sigură modalitate de a trata capacele cu respectul cuvenit. Și harta în sine, creată după un design modern, va arăta grozav pe perete. Pe lângă faptul că este un suvenir de arătat prietenilor, mai este și un accesoriu de interior care vorbește despre stăpânul casei.

Link spre sursa foto și locul de unde se poate cumpăra aici

Săpun din bere

Mai nou, săpunul din bere este un produs foarte răspândit atât printre amatorii băuturii, cât și printre persoanele pasionate de obiecte artizanale. Săpunul este preparat cu ingrediente naturale, precum coajă de portocală, ovăz zdrobit, hamei și altele. Pentru că berea este bogată în vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi, acesta constituie un tratament excelent pentru piele și miroase fenomenal. Există o diversitate foarte mare și poate fi procurat online și la târguri cu produse artizanale.

Link spre sursa foto și locul de unde se poate cumpăra aici

P.S. Un cadou corect trebuie pus sub un brad corect.

Sursa foto poate fi găsită dând click aici

Leave a Reply